Foredrag med Gøsta Knudsen

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
20/09/2018
19:00 - 21:00

Lokation
Kiers Gaard

Kategorier
Ingen Kategorier


Foredraget vil handle om Højers særlige bygningskultur og Gøsta Knudsen vil have fokus på, hvad boligejere kan gøre for at renovere husene i Højer, særligt lige nu, hvor det er muligt at søge støtte fra Højer Byfond. Der vil helt sikkert blive uddelt både kærlige ris og ros i Gøstas bedømmelse af Højers udseende
og det er en erfaren herre som kigger forbi.<<<<<<<<<<
Den 73-årige Gøsta Knudsen blev ansat på Arkitektskolen i Aarhus i 1973, blev lektor i 1986, rektor i 1991-97 og blev fra 1998 tildelt forskning med temaet »Højisoleret Murværk«. Han var rektor for Danmarks Designskole 1999-2007, stadsarkitekt i Aarhus fra 2007 til 2012 og chefkonsulent for Aarhus Kommune fra 2012. Det er gratis at deltage og der er ingen tilmelding.
Foredraget er en forsmag på Højer Håndværks Festival lørdag den 22. september.

1 thought on “Foredrag med Gøsta Knudsen

  1. Ilja Wechselmann

    Til Gøsta Knudsen, tak for dit foredrag, som var eksemplarisk i henseende til variation, provokation, sarkasme og idérigdom! Kombination af tilsyneladende! irrelevante billed-illustrationer og svirp til bigot bevaringshysteri var befriende og pædagogisk. Det var undervisning som jeg kan få mindreværdskomplekser af efter 40-45 år i forskning og undervisning (RUC først og fremmest).
    Lige en undren: Du vil have at Højer skal renovere COOP-byggeriet. Enig! men det er jo 1) helt mod fondens bestemmelser/ begrænsninger? 2) en sag i 50-100 mio. kr. klassen? Hvad forestiller du dig at man kan udvirke med lidt mere end hammer og søm?
    Mange venlige hilsner

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *