Foreningen til Bygnings Kulturens Fremme for Højer Kommune

Fra at være en forsømt bygning med en del effekter – nogle ville kalde det ragelse – er Bonevoksfabrikken blevet et flot sted ved Design Højskolen i Højer.

Foreningen til Bygnings Kulturens Fremme for Højer Kommune var forleden på visit på Designhøjskolen. Det er 13. gang, at foreningen påskønner særlige projekter i den gamle Højer Kommune med overrækkelse af en messingplade med inskription samt et beløb.

Næstformand i foreningen, Finn Andresen , roste hele projektet, der både omfatter selve bygningen og udearealerne. En del buske og træer samt nogle mindre bygninger er blevet fjernet, så man kan se den gamle fabrik.

Finn Andresen kaldte ved overrækkelsen renoveringen for den pæneste i Højer By siden, møllen og møllebygningen blev sat i stand.

Fra venstre Peter Sönnichsen, Stephan Wendiche og Grethe Müller fra foreningen, sekretær Ingrid Nansen, højskoleleder Rikke Hansen og højskoleforstander Kirsten B. Hansen samt Jørn Petersen og Finn Andresen fra Foreningen til Bygningskulturens fremme for Højer Kommune.        

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *