Nyt Fra Tøndermarsk Initiativet (Højer)

Vi glæder os til samarbejdet:

Tegnestuen Schønherr har vundet opgaven om nye natur- og kulturoplevelser i Tøndermarsken. Totalrådgiveren blev valgt mellem fem rådgivnings teams, i det spor der omhandler ruter, stier og formidling. De vil arbejde sammen med Svendborg Architects og Fuldendt Ingeniører.

Ud over den 52 km lange Marsksti, kommer Schønherr til at arbejde med de fysiske rammer for en formidling af områdets natur- og kulturhistorie ved Lægan Pumpestation og ved Vidåslusen. De skal arbejde med fugleskjul og shelters, flere lokale stisløjfer og rekreative støttepunkter.

-Totalrådgiveren har relevant erfaring fra tilsvarende projekter, fortæller Fagchef Christa Jørgensen, som er projektleder på dette spor.
-Schønherr har beskrevet, hvordan resultaterne fra møderne med både borgerne og de mange interessentgrupper skal indgå i det videre arbejde. Det bliver både synligt og højt prioriteret, og det er vigtigt, siger hun.

Projektets startskud har lydt. Borgere har bidraget med gode ideer og et godt lokalt kendskab til området. Det forventes, at det forestående projektspor Ruter og Stier står helt færdigt, og såvel Marskstien som de mange stisløjfer, er klar til vandrestøvlerne i sommeren 2019.

(Fotos) Schønherr skal blandt andet arbejde med formidlingsstationer ved Lægan Pumpestation og ved Vidåslusen.
Foto: Ulrik Pedersen, Tøndermarsk Initiativet

Se mere

Tøndermarsk Initiativets billede.
Tøndermarsk Initiativets billede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *