Pressemeddelelse fra Vadehavs Camping i Højer

Pressemeddelelse fra Vadehavs Camping.

 Vi har nu fået tilladelse til at være åbent hele året og det glæder os meget.

Vi havde indtil flere forespørgsler dertil, så valgte at søge kommunen og fik vores ja dertil. Det bliver kun en del af pladsen der bliver til vintercamping og en lille del til vinter opbevaring af vogne.

Det er nu vores første år som ejer af Vadehavs Camping og det føles rigtig godt. Vi har i fire år bestyret/forpagtet pladsen, så vi vidste hvad vi gik ind til da vi købte i April 2014.

 Vi vidste også hvad der trængte til en kærlig hånd og det prøver vi nu at få gjort noget ved stille og roligt hen af vejen. Vi har lavet en prioritets liste så vi streger som vi kommer frem. Vi har nu en del som kommer tilbage og det må jo betyde at folk føler sig godt tilpas her på Vadehavs Camping. For første år hører vi også mange sige at de kommer fordi de har fået pladsen anbefalet og det er jo rigtig dejligt at høre.

For et par år siden valgte vi ikke at have så meget butik og i stedet lavede vi Lindas Cafe’.  Det må også siges at det er blevet en succes. Her serveres kaffe med hjemmebag og fadøl fra hane. Man kan også komme og nyde en morgenkomplet, hvis man ikke lige selv har det store med når man f. eks. Er på cykeltur eller bare gerne vil forkæles lidt på sin ferie. Her kommer også besøg fra de omkring liggende sommerhuse og de kommer tilligemed for at bestille frisk morgenbrød som bliver bagt i cafe’en hver morgen og er klar til afhentning fra kl. 8.

Vi har i år haft nogle nye arrangementer og det har der været god opbakning til, også fra de lokale. Det er jo dejligt at vide folk bakker op når der bliver arrangeret. Vores sommerfest som i år havde et cowboy tema må siges at have været en kæmpe succes. Normalt plejer vi at være omkring de 35-45 pers. I år var vi ca. 115 til spisning og flere kom til senere, til musik og dans, som Lost In The 60’ spillede op til. Højer Brandværns Orkester havde også valgt at holde en af deres øver aftner hos os og der kom der også mange til, også fra de lokale.

Vi håber mange flere vil høre om os og komme forbi og se vores dejlige plads og dette skønne område. Sidste år fejrede Vadehavs Camping 40 år’s jubilæum. Vi ligger lige ud til Vadehavet, midt i Nationalparken, som lige er kommet på Unescos liste for kulturarv.

Stedet er super for fugle og natur folket hele året. Her sker meget hele tiden. Gæssene der kommer forår og efterår. Man kan høre dem på lang afstand når de lander i Vadehavet og skræpper op, det er ret fantastisk. Vi har også masser af får der græsser på diget ved os. Forår og efterår oplever vi sort sol flyve over pladsen, det er helt fantastisk. Der kan arrangeres guidede busture ud og se sort sol, med afgang direkte fra camping pladsen. Turene tager normalt ca. fire timer. 

Vi har vores egen lille sø som er fyldt med guldfisk og frøer. I de tidlige sommerdage udklækkes alle de små nye frøer og der er en kvækken uden lige på pladsen. Stedet er også super for cyklister, da her er mange skønne cykeltur i området, og helt fladt. Ligeledes velegnet for vandreture. Vil man have ro for natten og musik om dagen til Tønder Festival, er det muligt at bo på Vadehavs Camping og tage bussen som kører i festival perioden fra pladsen, direkte ind på festivalpladsen og retur, for små penge.

Pladsen er tre stjernet og har 6 hytter og en campingvogn til udlejning. Vognen er en nyanskaffelse som vi håber vil blive flittigt udlejet. Der er plads til 4/6 pers. Og har toilet.  Vi har også cykeludlejning fra pladsen. I fællesstuen kan man spille lidt pool eller se tv. Der findes en rigtig dejlig svømmepool her som flittigt benyttes af campisterne, men også folk udefra kan komme, mod betaling, og benytte den. Vi har et dejligt indendørs legerum til de mindste med kuglerum, bordtennis og bordfodbold, samt legeplads som også må benyttes af folk udefra.

Vadehavs Camping er et godt sted at komme i grupper og hygge sammen, for her er plads til alle. Det sker flere gange på en sæson at familier og andre mødes og er sammen i en weekend eller længere. De sidste par år har vi haft  besøg af en kajak klub som kommer sidst i september for at tage på østerstur og hygge sammen. I år var der mini træf fra Moris klubben. Her på pladsen er hunde meget velkommen og fra i år er det blevet gratis at have de firbenede med hos os.

Pladsen bliver drevet af ægteparret Adri og Linda Vermeulen Salsgaard.

Adri står for alt det udvendige/praktiske og er en meget handy mand, (som også kræves på sådan en plads) og Linda er i receptionen og cafe’en, samt sørger for alt det indvendige og bookinger o. s. v.  Der kunne godt være behov for lidt ekstra hjælp sommetider, men det tillader økonomien ikke endnu.

Til særlige lejligheder træder familie og venner til med en hjælpende hånd.

Denne sommer har jo som bekendt været rigtig dejlig med masser af sol og varme, dog kunne vi godt bruge flere campinggæster på pladsen. Vi ser frem til den dag hvor ”alt optaget” skiltet skal på gaden.

 Venlig camping hilsen

Adri og Linda Vermeulen Salsgaard
       Vadehavscamping
       Emmerlev Klev 1
       6280 Højer
     

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *