Nørrevej, Højer
Dato/klokkeslæt
23/09/2017
10:00
Lokation
Højer vandtårn
Kategorier
Ingen Kategorier
“Smag på Marsken 2017” den 23. september er dagen hvor lokale fødevareproducenter får mulighed for at vise deres specialprodukter frem, både med salg og smagsprøver. Her mødes forbrugere, producenter og interesseorganisationer med marskens gode mad i fokus. Igen i år vil der være mulighed for at se slagtning af lam og få smagen af markslam.
I år tilberedes maden af Restaurant Ros fra Tønder
Forudbesil din madbillet på Billeto:
https://billetto.dk/e/
I boderne kan du møde:
Agerskov Brændevinslaug – Digebageren – Højer Turist Forening – Højer Pølser – Høstkassen – Krogh Grønt – Knud og Aases Honning – Marsk Pølser – Nationalpark Vadehavet – Naturmælk – Sydvestjysk…e Smagsoplevelser – Tøndermarsk Initiativet – Vestslesvigsk Bryghus – Vibegaard
Dagens Program:
9.00 – 12.00 – Guidet fugletur i marsken. Pris kr. 50,- pr. person.
Børn u. 12 år, gratis. Bus kl. 9.00 – HUSK Pas!
10.00 – Pladsens boder og FDF Camp åbner.
11.00 – 12.00 – Slagtning af lam, ved Mogens Nielsen fra Højer Hjortefarm.
12.00 – 14.00 – Så er der mad. Lammemenu ved Resturent Ros
12.00 – 15.00 – ”Trio-Jazz” underholder med gamle jazz-standarder og evergreens.
16.00 – Tak for i år. Vi ses igen til ”Smag på Marsken” den 22. september 2018 Se mere