Højer Byfond – Rådgivningsdag d. 7 juni

Rådgivningsdag d. 7 juni kl.16.30  på  Designhøjskolen Højer
Der er tilmeldingsfrist fredag 2. juni, kl. 12.00.

I forbindelse med Tøndermarsk Initiativet blev Højer Byfond etableret. Fondens formål er at yde økonomisk støtte til private til restaurering og istandsættelse af bevaringsværdige og fredede huse i Højer. Byfondens bestyrelse ønsker at hjælpe ansøgningerne godt på vej, og inviterer derfor til et arrangement, hvor der vil være mulighed for at få gratis rådgivning af en arkitekt, en snak om lånemuligheder hos lokale pengeinstitutter samt vejledning omkring ansøgning til byfonden.

Hvem kan få tilskud fra Højer Byfond?
Alle bygninger inden for Højers bevaringsværdige bydel kan søge om at få tilskud fra Byfonden. Hvis bygningen ligger uden for en SAVE-registrering på 1-4, er det dog vigtigt, at de ændringer, man søger om tilskud til, er medvirkende til at bygningen opgraderes til en SAVE-registrering, der ligger mellem 1-4.

Har man en bygning, der ligger uden for Højers bevaringsværdige bydel, er der mulighed for at søge om tilskud gennem Landsbypuljen.

Læs mere om Landsbypuljen.

Tilmelding
Hvis man ønsker at få rådgivning af en arkitekt på Rådgivningsdagen, er det nødvendigt, at man tilmelder sig via e-mail til Hanne Sørensen, fra Team Plan, Byg og Trafik i Tønder Kommune, e-mail: hs2@toender.dk. I e-mailen skal man angive, hvad man ønsker at blive rådgivet omkring.

Der er tilmeldingsfrist fredag 2. juni, kl. 12.00.

Til Rådgivningsdagen skal man gerne medbringe billeder af huset og information om, hvornår ejendommen er opført, og hvilken SAVE-registrering den har. Det skal dog understreges, at der er mulighed for at få vejledning på flere planer, også hvis det blot handler om at få inspiration til det projekt, man går med i tankerne.

Spørgsmål
Har man spørgsmål er man velkommen til at henvende sig til:

Caroline Lindholm Albrechtsen, Bygningsingeniør, Team Plan, Byg og Trafik, mail: cla1@toender.dk
Malene Dyrmose, Projektkonsulent Tøndermarsk Initiativet, mahd6@toender.dk

Se mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *