Jette Torp i Daler Gamle Skole

Intim koncert med:

 JETTE TORP – HALVVEJS

Onsdag den 22 marts 2017 i Daler Gamle skole

 Med to akustiske guitarer, gode sange og en stor portion livserfaring i bagagen besøger Jette Torp og Jan Kaspersen Daler Gamle Skole.

 ”At Jette Torp vælger at have en koncert i Daler Gamle Skole er fantastisk, vi har ikke meget plads, så dette er en unik mulighed for en god oplevelse” udtaler formand for Daler Gamle Skole Jette Leth Krag.

Da Jette Torp rundede de 50 år for godt et år siden, blev hun ramt af den krise mange rammes af, når man er der et sted midt i livet: Hvad nu? Slutter det lige om lidt? Har jeg nået det jeg ville? Hvad skal jeg stille op med mig selv?

En indre stemme hviskede dog formanende til hende: ”tag det roligt Torp, du er jo bare halvvejs!”

Jette besluttede sig for at fylde kufferten med gode sange og det man ellers har opnået, når man er halvvejs – nemlig ’levet liv’ og dermed en masse at fortælle om.

 

Sammen med vennen og medspilleren de senere år, Jan Kaspersen, tager Jette Torp publikum med på en rejse igennem et liv og en karriere, der er gået i mange retninger fra store shows, koncertturnéer og CD udgivelser til teater og TV.

Karrieremæssigt såvel som privat er det gået op og ned, hurtigt og langsomt – som det nu er, når man insisterer på at flytte sig.

Repertoiret denne aften spænder derfor også vidt. Som Jette Torp selv siger: ”mange af sangene er valgt, fordi de støtter op om de historier jeg gerne vil fortælle, mens andre sange er med fordi jeg simpelthen ikke kan undvære dem!”

Prisen for denne aften er absolut rimelig kr. 225,- pr person. Billetterne kan købes ved henvendelse på nedenstående mobile numre.

Jette Torp: sang & guitar

Jan Kaspersen: guitar, sang, sax og fløjte

 

Billetter kan fås ved henvendelse til:

Jette Krag                          6134 8089

Mette Pørksen                  2383 9376

Jane Linnet                        2624 5386

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *