Livet i og mellem gårde og huse

Til Pressen

Udstilling på Sejerslevgaard, Nylandsvej 2 i Sdr. Sejerslev om mennekser og bygninger i landsbyen, belyst gennem mere en 400 fotografier, der er indsamlet i løbet af det seneste halve år af Andreas Andresen, der er barnefødt på gården, medlem af vennekredsens bestyrelse og en stor kender af livet og mennesker landsbyen gennem de seneste 74 år. Udstillingen har fået titlen

Sdr. Sejerslev
Livet i og mellem gårde og huse
fortalt i billeder

Udstillingen åbner fredag den 6. oktober kl. 14 af tidl. førstelærer ved Sdr. Sejerslev Skole, Egil Hoydal, og Sejerlevgaards Venner vil være værter for en lille forfriskning. Udstillingen vil være åben på følgende tidspunkter:
fredag den 6. okt. Kl. 14-17
Lørdag og søndag den 7. og 8. okt. Kl. 10-16
Lørdag og søndag den 14. og 15. okt. kl. 10-16
Entréen koster 20 kr. Pr person børn under 14 år gratis
Der kan I de to weekender købes kaffe/the og kage for 25 kr, og Sejerslevgaards Venner håber på, at der på alle fem udstillinsdage er en lokalkendt til stede i udstillingen, som kan svare på spørgsmål fra gæster.

Foreningen Sejerslevgaards Venner håber, at mange, der har deres rødder i Vestsønderjylland vil finde vejen forbi Sejerslevgaard og mindes, det liv, der tidligere levedes mellem huse og gårde. Udstillingsprojektet er støttet af kulturelt Forum for Tønder Kommune, hvilket Sejerslevgaards Venner meget meget glade for.

På gensyn på Sejerslevgaard den 6. okt. 2017 kl. 14 eller på en af de øvrige dage, hvor udstillingen er åben.

Mange hjertelige hilsner
Foreningen Sejerslevgaards Venner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *