Højer

Smag på Marsken i Højer

Smag på Marsken 2017″ den 23. september er dagen hvor lokale fødevareproducenter får mulighed for at vise deres specialprodukter frem, både med salg og smagsprøver. Her mødes forbrugere, producenter og interesseorganisationer med marskens gode mad i fokus. Igen i år vil der være mulighed for at se slagtning af lam og få smagen af markslam.

I år tilberedes maden af Restaurant ROS fra Tønder
De sidste 50 stk madbilletter kan købes på pladsen på selve dagen.

I boderne kan du møde:
Agerskov Brændevinslaug – Digebageren – Højer Byfond – Højer Turist Forening – Højer Pølser – Høstkassen – Krogh Grønt – Knud og Aases Honning – Marsk Pølser – Nationalpark Vadehavet – Naturmælk – Sydvestjyske Smagsoplevelser – Tøndermarsk Initiativet – Vestslesvigsk Bryghus – Vibegaard

Dagens Program:
9.00 – 12.00 – Guidet fugletur i marsken. Pris kr. 50,- pr. person.
Børn u. 12 år, gratis. Bus kl. 9.00 – HUSK Pas!

10.00 – Pladsens boder og FDF Camp åbner.

11.00 – 12.00 – Slagtning af lam, ved Mogens Nielsen fra Højer Hjortefarm.

12.00 – 15.00 – Så er der mad. Lammemenu ved Resturent Ros

12.00 – 15.00 – ”Trio-Jazz” underholder med gamle jazz-standarder og evergreens.

16.00 – Tak for i år. Vi ses igen til ”Smag på Marsken” den 22. september 2018

Del på Facebook