Højer

Fredag d. 3/5 afholder vi på Slusen Højer et gastronomisk arrangement,

Fredag d. 3/5 afholder vi på Slusen Højer et gastronomisk arrangement,
hvor vi inviterer indenfor til en 3-retters menu lavet af de lækreste råvarer fra Nationalpark Vadehavet. Menuen vil blive serveret og præsenteret af Jesper Løbner, der driver restaurantkonceptet Nögen med to anerkendte restauranter i Danmark.
Ikke nok med at Jesper finder tid til at komme forbi os på Slusen Højer og kreere en fantastisk snagsoplevelse, så er han også med i konkurrencen om at blive Danmarks bedste kok i 2024.
Menu:
Forret:

Dampet Vesterhavstorsk med blanquette sauce
fyldt med forårsgrønt og rømørejer.
Hovedret:
Dansk grillet lammeryg,
dertil braiseret lammekølle
serveret med kartofler vendt i løvstikkesmør,
små stegte gulerødder med
sennepsvinaigrette og røgede mandler.
Dessert:
Pocheret rabarber,
rabarberis med hjemmelavet koldskål
og hjemmebagte kammerjunker.

Dette arrangement koster 365,- kr.
Der kan tilkøbes en vinmenu med 3 glas tilhørende vin for 255,- kr
eller saftmenu til 185kr.
Arrangementet starter kl. 18:00
Eller ring på Tlf 78797200✨
Del på Facebook