Højer

Designhøjskolen Højer

 

Designhøjskolen Højer er en digital højskole med fuld fokus på design og innovation inden for Mode & Accessories, Spil, og Apps & Interaktionsdesign.

Uanset om du er på udkig efter et kreativt pusterum eller at blive klædt på til din fremtidige uddannelse, vil Designhøjskolen Højer kunne give dig fem sjove og spændende måneder, hvor du bliver udviklet personligt, samtidig med at du bliver rustet til at tage skridtet videre på f.eks The Animation Workshop i Viborg, Designskolen i Kolding eller noget helt tredje. Du vil fordybe og specialisere dig inden for netop det der interesserer dig, og du vil blive afklaret og klogere på dig selv og din fremtid.

Undervisningen

På Designhøjskolen Højer er undervisningen kreativ, innovativ og digital, som skolen selv. Vi starter fra bunden, så alle kan være med, samtidig med at vi sikrer dig høj faglighed igennem professionelle gæsteundervisere, branchesamarbejder, og studieture i ind- og udland. Vi holder konstant øje med udviklingen i brancherne, så vi kan give dig moderne og relevant undervisning, hvor du lærer at realisere dine idéer igennem nye og kreative arbejdsmetoder. Din nysgerrighed og skaberlyst bliver pirret, samtidig med at du oplever fællesskab og samarbejde. Der er højt til loftet, og alle kan være med!

Udvikling og fællesskab

På Designhøjskolen Højer tror vi på, at din udvikling sker igennem tillid, frisind og accept. Vores mål er at du rustes godt på til det moderne, teknologiske samfund på “den anden side”, hvor konkurrencen aldrig har været større. Vi gør det igennem samarbejde, udfoldelse og masser af samvær i undervisningen og dagligdagen. På den måde vil du ikke kun blive udviklet personligt, socialt og kreativt, men du vil også lære at tage ansvar, hjælpe andre og opleve, hvordan man opnår ting i fællesskab.

Unik placering

Designhøjskolen Højer er placeret i et helt unikt geografisk område – Nationalparken Vadehavet. Her er højt til himlen med plads til store armbevægelser og masser af kreativ udfoldelse. Vi bor i bygninger helt tilbage fra 1905, der bl.a. har huset Højer Design Seminarium.

 

Se billeder fra vores skole her.

 

Kontakt os

Designhøjskolen Højer
Søndergade 21
6280 Højer
76 30 00 00
info@designhojer.dk

Vi har også en efterskole
på samme adresse.
Se mere her