Højer

Madbillet til smag på Marsken 2023

Smag på marsken 2023 –
Årets Menu af Steffen Snitgaard fra Restaurant Marsk 🍴🌾
Vi er henrykte over at præsentere årets fantastiske menu

til Smag på marsken 2023, som er skabt af den talentfulde kok Steffen Snitgaard fra Restaurant Marsk!
🍖 Hovedret: Braiseret marsk lam med lammesky 🍖
Steffen har tilberedt det saftigste marsk lam, der er blevet langtidssimret, så det smelter på tungen. Lammet serveres med en lækker lammesky, der er lavet af de fineste lokale ingredienser, hvilket giver en uovertruffen smagsoplevelse.
🥦 Tilbehør: Lokale grøntsager og persillepure 🥦
For at fuldende denne sublime ret har Steffen udvalgt de friskeste lokale grøntsager, der er nøje udvalgt til at komplimentere det møre lam. Som prikken over i’et serveres grøntsagerne med en silkeblød persillepure, der tilfører retten en ekstra dimension af smag.
🍟 Sprøde Rømøreje Chips 🍟
Steffen har overrasket os med en unik og kreativ idé til tilbehør. Han har skabt sprøde Rømøreje Chips, der giver et lækkert crunch og en interessant kontrast til den møre lammeret.
Prisen for denne ekstravagante smagsoplevelse er kun 185 kr. pr. kuvert! 😍
Vi har kun 100 kuverter til rådighed, hvoraf de første 70 stk. kan forudbestilles her. God ide!
De sidste 30 stk. kan købes på pladsen på selve dagen, så sørg for at reservere din plads i god tid for ikke at gå glip af denne uforglemmelige smagsoplevelse. Maden serveres mellem kl. 13.00 og 15.00
Tag med os på en kulinarisk rejse og oplev Steffen Snitgaards kulinariske mesterværk til Smag på marsken 2023 den 23. september. Vi garanterer, at det bliver en dag fyldt med lækre smagsnuancer og gastronomiske overraskelser.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig dag ved Smag på marsken 2023!
Del på Facebook